FNAF Series(Five Nights at Freddy's)

Herkese Merhaba

Biliyorum,uzun zamandan beri haber yoktu.Ama geri döndüm ve yeni haberlerimle sizlerin karşınızda olacağım.Konumuza dönelim.Sizlere herkesin konuştuğu,oynadığı ve 1 ay önce serisinin 4. oyunu çıkan,Five night at Freddys oyunu hakkında haber hazırladım. Mutlaka okumalısınız...        


  İlk başta oyunu bilmeyenler için ve hatırlamak isteyenler için en baştan bir özet geçelim...

   FNAF aslında bir korku oyunu ve sizi öldürmek yada korkutmak isteyen robotlardan oluşuyor oyun 6 geceden oluşuyor.ve saat 12 den sabah 6 ya kadar sürüyor.Oyuna bir güvenlik görevlisi olarak başlıyorsunuz .Freddy fazbear pizza restorantında çalışıyorsunuz ve bu restorantın  bir özelliği var sabah birer oyuncak robot,gece ise birer canavara dönüşen robotlar var.
Bu robotlar çocukları eğlendirmek için tasarlanmış olsada. bunlar aslında robot değil içlerinde ölen çocukların bulunduğu canavar robotlar.Bunu daha ileri haberlerimde anlayacaksınız.
   İlk seride yani fnaf 1 de yandaki gibi kamera
lar var bir odanın içindesiniz ve sadece iki kapı var.ayrıca feneriniz ve bu kapıları kapatabileceğiniz kapılar bulunuyor.Oyunun esas amacı zaten anlayacağınız gibi canavarlar robotlardan yakalanmamak.yandaki GIF de foxy i görmüş bulunuyorsunuz. Eğer bu şekilde yakalnırsanız foxy e yada başka bir robota o zaman geceyi yeniden oynamak zorundasınız.

Şimdide karakterleri tanıyalım...
Yandaki resimde de bulunduğu gibi karakterlerimiz bunlar..FNAF1 de puppet ve balloon boy bulunmuyor ama geri kalan hepsini bulunduruyor oyunumuz.Yani freddy,chica,bonnie,foxy ve golden freddy.yandaki resimde belki anlarsınız ama ben yinede söyleyeyim mesela ilk resimde freddy var ve yanında v1 yazıyor işte buda FNAF1 deki freddy demek.
Karakterler her seri de farklılaşıyorlar yandaki resimdede olduğu gibi.
Şimdi gelelim FNAF 1 deki normal karakterler dışındakı başka bir robota buda golden freddy oluyor.
Golden freddy istediği zaman beliriyor ve onu gördüğünüz zaman hiç bir kurtuluşunuz yok kapıları ne kadar kapatırsanız kapatın,kameralara ne kadar bakıcaksanız bakın ama bu canavardan kurtuluşunuz yok.
            

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.